lauantai 3. maaliskuuta 2012

Kuulumisia 2


Äiti ja sisko olivat täällä, ja pidin lomaa lähes koko viime viikon. Yllättävää kyllä, tämä on siten ollut ensimmäinen tavallinen työviikko sitten talviloman, kun koulut olivat sään vuoksi kiinni niin pitkään eivätkä lapset tulleet keskukseenkaan. Ensimmäinen työpäivä oli aivan kamala: lapset eivät tuntuneet ymmärtävän kotitehtävistään yhtikäs mitään, enkä minä ymmärtänyt, miten heitä auttaisin. Olin kärsimätön ja kaikin tavoin huono opettaja. Ensimmäisen aamupäivän jälkeen olisin mieluusti hypännyt vessanpönttöön ja vetänyt itseni alas, mutten voinut tehdä sitäkään, kun vessa ei toiminut. Myöhemmin viikolla alkoi sujua paremmin, kun sain järjestää matikkapelejä ja englantia. Sellaisesta pidän, kun saan suunnitella toimintaa läksyjen ulkopuolelta ja miettiä, mikä auttaisi ymmärtämään myös läksyjä paremmin.

Sää on kovin keväinen eikä lunta ole jäljellä nimeksikään. Saattaa sitä silti vielä ennen kesää tuiskuttaa. Vietän vapaa-aikaa Pristinan vapaaehtoiskerhossa. Tänään askartelemme paperista.

EVS-jaksoa on jäljellä enää kolmannes, kolme kuukautta. Olen ajatellut, että voisin jäädä lukukauden loppuun saakka, joka on juhannuksen tienoilla. Haluaisin vielä saada jotain aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti